Hoću li znati plaću prije razgovora za posao?
Da. Poslodavac ti mora reći iznos ili raspon plaće prije razgovora.
VišeManje
Raspon je najniži i najviši iznos koji poslodavac nudi. Uz plaću ti mora reći i koje primitke dobiva radnik na tom radnom mjestu, npr. božićnicu, regres, uskrsnicu ili naknadu za prijevoz. Može to napisati u oglasu ili ti javiti na drugi način.
Nacrt, čl. 139.e



