Tabu C2B — rješenje za poslovne korisnike

Saznaj stvarne plaće na tržištu i prilagodi ih u svojoj firmi

Tabu C2B (consumer-to-business) jedno je od Tabuovih rješenja za poslovne korisnike, a nudi uvid u agregirane i anonimizirane podatke o plaćama koje u Tabu.hr unose privatni korisnici (zaposlenici).

Tabu.hr — C2B sticker žuti

Postoji još i Tabu B2B (business-to-business), koji obrađuje podatke o plaćama prikupljene od samih poslodavaca i HR managera, o kojem možeš saznati više ovdje.

Osloni se na najpreciznije i najsvježije podatke

Što se tiče veličine uzorka plaća za analizu, preciznosti podataka te ažurnosti informacija, na tržištu ne postoji ni približno slično rješenje za poslodavce. Više od 20.000 zaposlenih u hrvatskom IT-u unijelo je podatke u Tabu, a trećina njih osvježava ih na polugodišnjoj razini.

Ovdje možeš vidjeti listu validnih plaća po poziciji i tehnologiji

Tabu.hr — C2B sticker žuti — pokriveno 50% hrvatskog IT sektora
Tabu.hr — C2B sticker žuti — više od 20 000 unesenih plaća
Tabu.hr — C2B sticker žuti — više od 15 000 plaća iz hrvatskog IT sektora

“Neizostavna komponenta u poslovanju”

Koliko je Tabu C2B koristan firmama, najbolje svjedoče izjave naših korisnika. Sve testimoniale naših poslovnih korisnika možeš pronaći ovdje.

Žuti apostrof

Privlačenje i zadržavanje kvalitetnog kadra nikad nije bilo teže, a konkurencija nikad veća. Upravo zbog toga koristimo Tabu, da uvijek imamo najnovije informacije nadohvat ruke.

Ivan Jurlina, COBE fotografija

Ivan Jurlina

HR Manager & Prokura, COBE

Žuti apostrof

Sve više developera koristi Tabu kao referencu u razgovorima o plaći. Zato je i nama kao poslodavcu stalo da imamo isti uvid i pratimo tržište.

Borivoje Dermanovic fotografija

Borivoje Đermanović

Section Manager, dSPACE

Uštedi mjesece radnih sati HR-ovaca

Istraživanje plaća bez adekvatnog izvora informacija, pogotovo u IT svijetu gdje se stvari mijenjaju munjevitom brzinom, je dugotajno i skupo.

Naše istraživanje pokazalo je da HR-ovci troše 2 tjedna do mjesec dana, ovisno o situaciji i kadrovima, na istraživanje plaća na tržištu prije nego krenu u pregovore. To najčešće uključuje ‘kopanje’ po dostupnim oglasima za posao, propitkivanje kandidata na intervjuima, zivkanje kolega u drugim firmama i ručne izračune procjena plaća, a rezultati su i dalje nepouzdani.

Tabu C2B rješenje daje strukturirane, kategorizirane i pouzdane podatke u samo par minuta.

Javi se za demo

Identificiraj zaposlenike u firmi koji su potplaćeni

Kroz modul Pregled zaposlenika, možeš jasno identificirati tko je potplaćen, a tko ne, u odnosu na tržište. Na taj način možeš prioritizirati zaposlenike koji zaslužuju povišicu te precizno izračunati iznose povišica.

I ne brini, garantiramo zaštitu privatnosti i osobnih podataka — nitko osim tebe i/ili osoba koje u tvojoj firmi rade na kompenzacijama neće imati pristup ovom izvještaju.

Tabu.hr — prikaz primjera Tabu analize podataka koji služi za demonstraciju rješenja

Podaci prikazani na fotografiji nisu stvarni već služe za demonstraciju rješenja.

Tabu.hr — prikaz primjera Tabu analize podataka koji služi za demonstraciju rješenja

Podaci prikazani na fotografiji nisu stvarni već služe za demonstraciju rješenja.

Saznaj plaće za 100 pozicija na tržištu

Modul Pregled tržišta analizira podatke od preko 20.000 zaposlenika IT industrije te prikazuje bruto i neto plaće za više od 100 pozicija, što će ti posebno pomoći u pregovorima pri zapošljavanju novih ljudi i odlučivanju o njihovim primanjima.

Prilagodi izvještaje svojim potrebama

Podatke možeš analizirati i posložiti kako tebi najbolje odgovara, korištenjem niza filtera koje ti omogućuje Tabu C2B rješenje. Sve izvještaje koje koristiš možeš i eksportati u Excel ili Google Sheets formatu.

Tabu.hr — prikaz primjera Tabu analize podataka koji služi za demonstraciju rješenja

Podaci prikazani na fotografiji nisu stvarni već služe za demonstraciju rješenja.

Povećaj radnu produktivnost i stabilnost firme

Donesi odluke o kompenzacijama koje će biti konkurentne u odnosu na tržište, te time izravno povećaj zadovoljstvo zaposlenika, njihovu radnu produktivnost, te stabilnost i rast biznisa.

Javi se za demo
Žuta zraka Tabu sticker
Linkedin logo
Instagram logo
Facebook logo

© 2024 Tabu