fbpx

Usporedi plaće u firmi s prosjekom na tržištu

Tvoji zaposlenici znaju kako kotiraju, a ti nemaš pojma?

Poslovni korisnici, za razliku od privatnih koji vide usporedbu samo za sebe, imaju uvid u stanje na tržištu za sve pozicije, odjele i senioritete koji ih zanimaju.

Pridruži se ovim top firmama koje koriste TABU

Lea Bošnjak Nanobit Tabu

Na tržištu je nedostajao ovakav proizvod i u Nanobitu je već postao neizostavna komponenta u poslovanju. Zadovoljan smo korisnik, bilo kad govorimo o podacima, jednostavnosti korištenja ili podršci koju dobivamo.

Lea Bošnjak

Head of HR, Nanobit

Luka Juričinec, Leapbit, EveryMatrix, Tabu.hr

Tržište nikada nije bilo izazovnije i preživljavaju oni koji na vrijeme poduzmu akciju. Ako plaće nisu prilagođene tržištu, sve ostalo pada u vodu, a tu nam Tabu daje najveću vrijednost.

Luka Juričinec

Voditelj ljudskih potencijala, EveryMatrix

Zrinka Peharec, dSpace, Tabu.hr

Broj ispunjenih anketa zaintrigirao je našu pažnju. Usporedili smo podatke i s drugim istraživanjima i odlučili se za dugoročniju suradnju s Tabuom jer nudi vjerodostojnu sliku trenutnog stanja plaća.

Zrinka Peharec

Voditeljica HR odjela, dSPACE

Ivan Jurlina, COBE & TABU

Privlačenje i zadržavanje kvalitetnog kadra u IT-u nikad nije bilo teže, a konkurencija nikad veća. Upravo zbog toga koristimo Tabu, želimo imati najnovije informacije nadohvat ruke, kako bismo našim kolegama pružili najbolje uvjete.

Ivan Jurlina

HR Manager & Prokura, COBE

Iznimno nam je bitno da budemo konkurentni po pitanju plaća. Najveća vrijednost Tabua svakako je ažuriranje podataka, što nam omogućava da na vrijeme reagiramo i osiguramo zadovoljstvo zaposlenika.

Iva Hrestak

Head of People and Culture, Pontis Technology

Borivoje Dermanović, dSpace, Tabu.hr

Sve više developera koristi Tabu kao referencu u razgovorima s poslodavcem o razvoju karijere i plaći. Zato je i nama, kao poslodavcu, stalo da imamo isti uvid kao i naši zaposlenici i pratimo tržište rada u Hrvatskoj.

Borivoje Đermanović

Section Manager, dSPACE

Ljubo Nikolic, Laus CC, Tabu.hr

U ostvarenju poslovnih ciljeva najznačajnija karika su ljudi, a usporedba plaća samo je jedan od alata kojim želimo realno izmjeriti nagrađujemo li naše zaposlenike sukladno njihovim kompetencijama na tržištu.

Ljubo Nikolić

Predsjednik Uprave, Laus CC

Budi i ti konkurentniji na tržištu

Javi se