fbpx

Usporedi plaće u firmi s tržištem

Tvoji zaposlenici znaju kako kotiraju, a ti nemaš pojma?

Poslovni korisnici, za razliku od privatnih koji vide usporedbu samo za sebe, imaju uvid u stanje na tržištu za sve pozicije, odjele i senioritete koji ih zanimaju.

Pridruži se ovim top firmama koje koriste Tabu

Lea Bošnjak Nanobit Tabu

Na tržištu je nedostajao ovakav proizvod i u Nanobitu je već postao neizostavna komponenta u poslovanju. Zadovoljan smo korisnik, bilo kad govorimo o podacima, jednostavnosti korištenja ili podršci koju dobivamo.

Lea Bošnjak

Head of HR, Nanobit

Ivana Rončević, Visage Technologies & Tabu.hr

Osim što napokon imamo sustavan pregled plaća u industriji, ono što smatram najvrijednijim jest povjerenje u metodologiju i točnost podataka koje koristimo pri donošenju odluka. Tu količinu podataka i razinu obrade prikupljenih podataka nismo mogli postići sami.

Ivana Rončević

Head of HR, Visage Technologies

Marko Marincel, Factory, Tabu

Valjani podaci na dovoljno velikom uzorku ključ su za donošenje kvalitetne odluke, a posebice kad je riječ o plaćama i budžetima. Tabu pruža upravo to — relevantne podatke na smislenom uzorku za uvid u stanje na tržištu te donošenje odluka. Uz sam alat koji je vrlo koristan, istaknuo bih brzu i susretljivu podršku voditelja proizvoda.

Marko Marincel

Chief Human Resources Officer, Factory

Transcom Tabu

Odlična platforma koja nam jako pomaže da ostanemo kompetitivni na tržištu. Kod godišnjeg reviewa plaća nam je bila baza za povišice kako bi nam zaposlenici ostali zadovoljni. Uvijek se referiramo na Tabu kad smo u nedoumici, pogotovo za nove pozicije. Support koji dobivamo je konstantan i brz, za svaku pohvalu.

Ana Ovčarić

IT Talent Acquisition Specialist, Transcom

Tabu Infodom

Tabu je neophodan alat za odgovor na trendove u zapošljavanju i zadržavanju IT stručnjaka. Kvaliteta, volumen i ažurnost informacija omogućavaju nam da agilno odgovorimo na potrebe sadašnjih i budućih zaposlenika u skladu s poslovnom strategijom.

Hrvoje Sagrak

Predsjednik Uprave, Infodom

Luka Juričinec, Leapbit, EveryMatrix, Tabu.hr

Tržište nikada nije bilo izazovnije i preživljavaju oni koji na vrijeme poduzmu akciju. Broj naših zaposlenika se povećao, što svakako ide u prilog Tabu platformi koja nas „upozorava“ da reagiramo i korigiramo uvjete. Ako plaće nisu prilagođene tržištu, sve ostalo pada u vodu.

Luka Juričinec

Voditelj ljudskih potencijala, EveryMatrix

Zrinka Peharec, dSpace, Tabu.hr

Broj ispunjenih anketa zaintrigirao je našu pažnju. Usporedili smo podatke i s drugim istraživanjima i odlučili se za dugoročniju suradnju s Tabuom jer nudi vjerodostojnu sliku trenutnog stanja plaća.

Zrinka Peharec

Voditeljica HR odjela, dSPACE

Ivan Jurlina, COBE & TABU

Privlačenje i zadržavanje kvalitetnog kadra u IT-u nikad nije bilo teže, a konkurencija nikad veća. Upravo zbog toga koristimo Tabu, želimo imati najnovije informacije nadohvat ruke, kako bismo našim kolegama pružili najbolje uvjete.

Ivan Jurlina

HR Manager & Prokura, COBE

Iznimno nam je bitno da budemo konkurentni po pitanju plaća. Najveća vrijednost Tabua svakako je ažuriranje podataka, što nam omogućava da na vrijeme reagiramo i osiguramo zadovoljstvo zaposlenika.

Iva Hrestak

Head of People and Culture, Pontis Technology

Borivoje Dermanović, dSpace, Tabu.hr

Sve više developera koristi Tabu kao referencu u razgovorima s poslodavcem o razvoju karijere i plaći. Zato je i nama, kao poslodavcu, stalo da imamo isti uvid kao i naši zaposlenici i pratimo tržište rada u Hrvatskoj.

Borivoje Đermanović

Section Manager, dSPACE

Ljubo Nikolic, Laus CC, Tabu.hr

U ostvarenju poslovnih ciljeva najznačajnija karika su ljudi, a usporedba plaća samo je jedan od alata kojim želimo realno izmjeriti nagrađujemo li naše zaposlenike sukladno njihovim kompetencijama na tržištu.

Ljubo Nikolić

Predsjednik Uprave, Laus CC

Budi i ti konkurentniji na tržištu

Javi se
Zatvori

Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

Ovaj dokument propisuje uvjete korištenja Tabu proizvoda i pravila privatnosti koje on poštuje.

Pravila privatnosti i uvjeti korištenja se mogu po potrebi izmijeniti te stupaju na snagu s danom objave na službenim stranicama Tabu proizvoda. Ukoliko dođe do značajnije promjene pravila privatnosti ili uvjeta korištenja, svi korisnici Tabu proizvoda će biti obaviješteni e-mail porukom.

 

U Tabu proizvod se ubraja sljedeće:

 

Podatke prikupljene kroz Tabu proizvod smije bez posebne napomene koristiti:

 

Korisnički podaci koji se skupljaju kroz Tabu proizvod su:

  • svi odgovori korisnika na Tabu anketu,
  • cookies s Tabu stranice.

Razlog skupljanja korisničkih podataka je njihova obrada kako bi se mogao napraviti sustav pregleda obrađenih podataka, što je srž Tabu proizvoda. Korisnički podaci se skupljaju i s ciljem praćenja i analize prometa na web stranici proizvoda.

Prikupljeni korisnički podaci se spremaju na adekvatno zaštićena mjesta. Pristup podacima je strogo ograničen i kontroliran.

Prikupljeni korisnički podaci se čuvaju trajno kako bi se mogla raditi analiza promjene podataka.

Podaci prikupljeni kroz Tabu proizvod koristit će se za prikaz prosječnih plaća po poziciji besplatno svima koji gledaju pojedinačno za sebe, a premium korisnicima / firmama koje žele pristup podacima s ciljem da znaju koliko bi trebali platiti ljude će se naplaćivati pristup. Zbog toga će se Tabu moći razvijati i dati bolji value. Što se drugih korisnika tiče, bilo privatnih ili poslovnih, ti ćeš uvijek ostati anoniman – nitko neće vidjeti točno tvoje podatke, već ih koristimo za agregaciju kako bi prikazali prosjeke i raspone kad imamo dovoljno rezultata da se može očuvati anonimnost.

Podaci prikupljeni kroz Tabu proizvod se ne dijele trećim stranama koje nisu uključene u poboljšanje funkcionalnosti Tabu proizvoda.

Korisnik smije javno dijeliti agregirane podatke prikupljene kroz Tabu proizvod kojima korisnik ima pristup.

Odgovornost za dostavljanje podataka snosi korisnik koji podatke unosi. Ako je korisnikov poslodavac u svojim internim aktima proglasio podatak o plaći poslovnom tajnom, odgovornost za povredu tog internog propisa također snosi korisnik.

Pravo na uvid i brisanje vlastitih korisničkih podataka je omogućeno sukladno GDPR kontaktiranjem na [email protected].

Tabu proizvod i brand je u vlasništvu tvrtke Bornfight d.o.o., Vukasovićeva 1, 10 000 Zagreb, OIB 081271774. Službena web stranica tvrtke Bornfight je https://www.bornfight.com/.

Za sva pitanja se možete obratiti na [email protected].